Wyciekający olej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ovca
    Classic
    • 2013
    • 1

Wyciekający olej

aniol, i w tym sęk , my se tu piszemy i wygląda tak jakby tylko autorzy wpisów mieli coś do siebie .
    Ja myślę ze stało sie jak sie stało a zmienić coś można wystarczy chcieć . Jeśli kogoś w kupie złość będzie trzymać to trudno moze w końcu przejdzie .
    Ja ze swojej strony kończę wypowiadanie się w tej kwestii bo sie wszyscy jeszcze bardziej tylko zakopiemy i tyle . Bo niektórzy napisali juz wiele a niektórzy zbyt wiele :szeroki_usmiech

Szkoda tylko ze faktycznie obserwujących sporo a dyskutujących niewiele i wygląda jakbyśmy se chcieli po mordzie lać :szeroki_usmiech
  • abrodziak
    Classic
    • 2011
    • 4

Wyciekający olej

Witam,

Ostatnio podczas czyszczenia intercoolera zauważyłem że przy silniku mam wyciek oleju.
    Dokładnie w tym miejscu:
    Cena domeny: 25000 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 1291.67 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

Co to jest i czym może być spowodowane ?

Swoją drogą intercooler ma dwie dziury wielkości główki od szpilki - można to czymś zalepić ? Może klejem do metalu ?

Komentarz

• pekool
      Rider
      • 2012
      • 321
      • Octavia I combi (1U5)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

kolego jesli chodzi o ten tzw wyciek to jest normalne w tym miejscu, bo to jest odma z ktorej do dolotu leca opary olejowe, jak cie to denerwuje to sobie to wyczysc i obserwuj co sie dzieje. Ja w swojej asv wymienilem odme bo buszczla za duzo oleju i mam teraz spokuj a przede wszytkim sucho przy odmie

[ Dodano: Czw 05 Cze, 14 12:17 ]
      aha obok jest egr i sytuacja wyglada podobnie
      pekool

Komentarz

• patryk891
        Ambiente
        • 2010
        • 104
        • Octavia I (1U2)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

to normalne że jest te miejsce zapocone także nie masz czym się martwić
        148 KM & 303 NM by MASTER'S TUNING